Un start-up pe zi
Două surori din Bucureşti mizează pe afaceri de 100.000 euro din mâncare raw vegană
Roxana şi Vilarina Petre, două surori din Bucureşti, au deschis în octombrie 2015 un bistro raw vegan, în urma unei investiţii de 10.000 de euro, după ce amândouă au lucrat...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.