Călin Ionescu, CEO, Sphera Franchise Group: Toţi mâncăm pâine, dar asta nu înseamnă că dacă vei face o fabrică, vei avea succes. Documentează-ţi deciziile. Nu te duce cu capul înainte!
Călin Ionescu a deschis primul restaurant Pizza Hut din România în 1994, iar 30 de ani mai târziu este la cârma Sphera Franchise Group, administrator în sistem de franciză pentru...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Exclusiv ZF Corporate Producători agricoli, cereale, inputuri, seminţe. Oglinda celor care ne dau de mâncare
- România a ajuns să sufle în ceafa Poloniei pe piaţa de M&A, deşi are o economie de două ori mai mică. „România este o revelaţie a Europei“
- Afaceri de la Zero. Roxana Zaharia a dat jobul într-o companie pe o mică afacere cu obiecte ilustrate. „Avem peste 3.000 de posibilităţi de a face cadouri“
- Grâul rusesc devine mai ieftin decât cel al rivalilor graţie vremii favorabile
- Transparenţă în industria alimentară şi a vinului: marile companii plătesc salarii medii între 4.000 şi 6.000 de lei net, iar pentru 2024 au bugetat creşteri de până la 10%