Antreprenori locali. Cum a reuşit un antreprenor ca în opt ani să dezvolte un grup cu 40 de restaurante şi afaceri de 15 milioane de euro în 2023? Tomcat Hospitality operează branduri precum Treevi Pizza al Taglio, Fabrica de Ciorbe şi Sagakura
Cătălin Gheorghe (32 de ani) a pus bazele grupului Tomcat Hospitality în 2016, când a deschis primul restaurant, Noa RestoClub, pe Calea Victoriei. Acesta nu a fost primul său pariu...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Antreprenorii care au conturi la BCR pot accesa finantările garantate de stat prin programul IMM Plus direct pe platforma digitală George, plafonul din acest an al băncii fiind de 11 miliarde lei
- Reţeaua de magazine de discount PENNY România raportează afaceri de 8,3 miliarde lei în 2023, în creştere cu 16%, şi investiţii de peste 634 milioane de lei. Pentru 2024, are planificate 35-40 noi magazine şi un centru logistic lângă Bucureşti
- Dezvoltatorul imobiliar NEPI Rockcastle şi-a majorat venitul operational cu 12,7% în T1 şi are planuri de investitii de 650 mil.euro în Europa Centrală şi de Est. Extinderea Promenada Mall rămâne stabilită pentru T1 2026
- ANPC vrea să scoată la lumină preţurile intrate la apă. Cum arată eticheta pe care comercianţii ar putea fi nevoiţi să o pună la raft dacă vând produse cu cantităţi mai mici, dar cu preţ nemodificat
- Exclusiv ZF Corporate Daniel Gross, CEO Penny România: România are o mare oportunitate în industria agroalimentară, pe zona de procesare. Cred că în următorii 3-5 ani vom vedea o dezvoltare pe această verticală