Aberaţiile de preţ din piaţa de echilibrare tind să devină normalitate: Un MWh de energie a ajuns să coste 102.142 lei. Recordurile atinse anterior, de 67.983 lei/MWh sau 16.000 lei/MWh par acum energie la „discount“
♦ În acest moment, nu există explicaţii clare privind privind aberaţiile de preţ de pe piaţa de echilibrare, mai ales în contextul în care preţurile foarte mari sunt înregistrate...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Supliment ZF Economia Verde. Creşte efervescenţa în zona de investiţii verzi ale companiilor: pe agenda marilor companii au intrat reducerea emisiilor de carbon şi utilizarea de energie din surse sustenabile
- Supliment ZF Economia Verde. Cu ochii pe amprenta de carbon: Dezvoltatorii de rezidenţial mizează pe locuinţe nZEB, cu un consum redus de energie, iar birourile renunţă inclusiv la gaze şi merg pe pompe de căldură
- Supliment ZF Economia Verde. Spre o lume mai curată
- CEISD, comisia care evaluează tranzacţia E.ON-MVM: De la înfiinţarea noastră, au fost cinci cazuri de aviz negativ. În ce context se respinge o tranzacţie?
- Care mai este rolul Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom dacă membrii săi trebuie notificaţi doar în cazul tranzacţiilor cu petrol şi gaze de peste 1 miliard de euro?