AGROBUSINESS

Preţul cărnii de porc în viu a crescut cu 40% de la începutul anului. „Va continua să crească cu încă 12%“

Preţul cărnii de porc în viu a crescut cu circa 40% în ultimele patru luni, de la 4,7 lei pe kilogram la începutul anului, la 6,5-6,7 lei pe kilogram în pre­zent, potrivit lui Ioan...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.