ANALIZĂ ZF. Cum a ajuns Bucureştiul oraşul cu cele mai scumpe restaurante raportat la salariul mediu? O masă de două persoane în Capitală costă 45 de euro, cu doar 10% mai puţin ca la Madrid, deşi salariul e la jumătate

♦  Preţurile din ospitalitatea românească au crescut accelerat în ultimii doi ani, mai exact postpandemie, în unele cazuri clienţii ajungând să plătească de chiar două ori mai...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.