Cum s-a adaptat un producător de legume şi fructe ecologice din Joiţa – Giurgiu, de la 15 kilometri de Bucureşti, la scăderea puterii de cumpărare: „Am redus activitatea şi produc doar pentru familie şi câţiva clienţi“
O fermă ecologică din Joiţa, judeţul Giurgiu, situată la doar 15 kilometri de Capitală, a început activitatea în anul agricol 2009-2010 livrând fructe şi legume direct clienţilor, la...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- O întrebare de 2,4 mld. euro: ce se întâmplă cu exporturile româneşti în SUA dacă administraţia Trump impune tarife vamale pe produsele din Uniunea Europeană?
- Încă o mutare făcută de unul dintre cei mai mari berari. Tuborg România l-a numit şef pe vânzări pe Gheorghe Andresz, un executiv cu peste 20 de ani de experienţă în sectorul băuturilor
- Afaceri de la Zero. Valentina Ioniţă a dezvoltat în familie brandurile Legume de ţară şi Băcănia cu poveşti în căutarea unei hrane sănătoase
- Pagina verde. EcoNews ZF
- Pagina verde. Colectare - reciclare - fast fashion vs. slow fashion. De ce este reutilizarea hainelor mai bună decât reciclarea?