Lipsa forţei de muncă apasă pe umerii micilor antreprenori: companiile din sectorul alimentar încep să aducă angajaţi din afara ţării. „E important să reuşeşti să ţii afacerea în picioare“. În industria alimentară lucrează peste 150.000 de oameni, însă salariile din sector sunt unele dintre cele mai mici din economie
Penuria de forţă de muncă loveşte nu doar companiile mari, care deja au „infrastructura“ necesară de a angaja oameni din afara ţării şi din ţară, dar şi de a aduce forţă de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Trump ameninţă cu tarife de 200% pe vinul european dacă UE nu cedează în privinţa whiskey-ului
- Supele şi ciorbele la pungă, borcan sau conservă şi mixurile gata de gătit au adus un excedent de 54 mil. euro în 2024. Sunt în top 10 produse care echilibrează balanţa
- Analiză Analiză ZF. Radiografia pieţei de electro-IT în 2024: Toate segmentele au fost pe plus, dar în timp ce vânzările de aer condiţionat au explodat, segmentul foto a fost codaş
- Nicu Marcu, fost preşedinte ASF, a fost numit în Consiliul de Administraţie al Agricover Credit IFN, cu 5.000 de fermieri în portofoliu şi o valoare brută a creditelor şi avansurilor de 2,9 miliarde lei
- Producătorul de panificaţie Lantmännen Unibake, care a investit 100 mil. euro într-o nouă fabrică, a lansat un nou brand