Afaceri de la Zero. Alexandru Ştefan a moştenit din familie spiritul antreprenorial şi a început să facă prăjituri în restaurantul familiei din Târgovişte. Pasiunea sa pentru dulce s-a transformat într-un business cu care s-a extins şi în Bucureşti

♦ Alexandru Ştefan a mizat pe dulciurile clasice, deşi a avut tendinţa de a se nişa pe zona de eclere, dar piaţa din Târgovişte nu este încă pregătită pentru un astfel de...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.