Afaceri de la Zero. Ana Porcişteanu a lăsat domeniul tehnic al ingineriei şi a deschis cofetăria Noisette Bakery în Bucureşti, după o investiţie de 15.000 euro. „Avem în jur de 15 sortimente de torturi, dar şi mini prăjituri, choux-uri, mini tarte, mini cupcakes, cookies.“

Ana Porcişteanu ar fi fost, dacă ar fi urmat domeniul în care s-ar fi pregătit, inginer in domeniul medical. Pasiunea pentru prăjituri a fost însă mai puternică, astfel ca în 2022...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.