Afaceri de la Zero. Răzvan Lavric a deschis, în satul Haleş din judeţul Buzău, punctul gastronomic local La Motoare, unde găteşte preparate cu carne şi legume din ferma proprie şi de la producători locali

♦ Punctul gastronomic local din Haleş, judeţul Buzău, are o capacitate de 40 de persoane în interior, precum şi o terasă ce poate găzdui simultan alte 40 de persoane ♦ Într-o...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.