Analiza de luni. Ce şanse au 100 de mici artizani să se impună pe piaţa ciocolatei, unde importurile au crescut de trei ori în zece ani. „Suntem doar la început, pralinele produse în România îşi vor găsi consumatori“

♦ România are practic 2 fabrici mari de ciocolată - Kandia Dulce şi Heidi Chocolat, restul unităţilor mari de producţie mizând pe croissante, napolitane, drajeuri sau alte dulciuri...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.