Burger King vrea să deschidă 12-15 noi restaurante în România în 2025 şi să se apropie de pragul de 50 de unităţi pe plan local

♦  Investiţia într-un restaurant fast-food sub acest brand este, în medie, de peste 500.000 de euro  ♦  Compania menţine astfel ritmul expansiunii, după ce şi în 2024...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.