INTERVIU. Un nou jucător important se conturează pe piaţa de restaurante: Care e povestea Tomcat Hospitality, un grup cu circa 40 de restaurante sub branduri precum Treevi Pizza al Taglio, Fabrica de Ciorbe sau Sagakura?
♦ Cătălin Gheorghe, proprietarul grupului Tomcat Hospitality: „Am închis anul trecut cu afaceri de circa 15 milioane de euro şi estimăm pentru 2024 undeva la 20-25 mil. euro. Avem...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ZF Live. Florin Stegariu, preşedinte al Clubului Fermierilor Români: „Orice export de materie primă este o oportunitate irosită. Antreprenorul din agricultură este un creator de context de valoare adăugată“
- Afaceri de la Zero. Ionuţ Oancea din Tulcea, absolvent de informatică, a dezvoltat cu fonduri europene un business în producţia de lactate de capră, sub brandul Amilact, şi vinde produsele la nivel local
- Grafic: Top zece proiecte eligibile pentru finanţare prin PNRR - componenta C3- managementul deşeurilor
- Polonezii se tem că piaţa le va fi invadată de carne ieftină din Germania
- În ce măsură influenţează megatranzacţiile o piaţă de M&A mică, precum cea din România: În 2024, fără acorduri de peste 1 mld. euro, piaţa a scăzut cu 6%. Dacă sunt excluse din calcul aceste deal-uri, industria de M&A are plus 50%