Le Bistrot Français, parte a grupului Le Manoir, fondat de Cristian Preotu, devine singurul restaurant din România cu un meniu semnat de un chef cu două stele Michelin
Le Bistrot Français, membru al asociaţiei de ospitalitate Relais & Châteaux, l-a recrutat pe Chef Tom Meyer, unul dintre cei mai apreciaţi bucătari francezi ai momentului, pentru a realiza...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Flanco, al doilea cel mai important jucător din retailul electro-IT din România, a inaugurat în primele trei luni ale anului trei noi magazine Smart Discounter, la Arad, Râmnicu Sărat şi Giurgiu
- Antreprenori locali. Lanţul românesc de simigerii Luca a ajuns la nouă unităţi în trei oraşe din Polonia. În prezent, Luca este cel mai extins brand de simigerii de pe plan local, având peste 140 de unităţi în mai multe oraşe din România.
- Investiţii de 1,4 mld. lei prin INVESTALIM: 12 companii urmează să primească finanţare pentru a face fabrici de alimente. Cine sunt ele?
- Care este miza tranzacţiei dintre grupul românesc Carmistin şi grupul american Cargill pentru două fabrici de nutreţuri
- ZF Agropower. Ciprian Hostiuc, fost sportiv, a creat alături de mama sa brandul Sweet by Lăcri, care produce prăjituri în Ipoteşti din judeţul Suceava: „Fructele de pădure, lactatele şi ouăle le luăm de la producători locali“