ZF Agropower. De la ciocolată şi prăjituri la grădină: Vlad Niculescu s-a inspirat din Franţa pentru a integra în grădină laboratorul, aflat în Bucov, lângă Ploieşti
Vlad Niculescu a fondat acum doi ani Boem Atelier, un mic business de producţie de ciocolată artizanală, aflat în Bucov, lângă Ploieşti, pe care l-a extins la prăjituri şi apoi la...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- ANALIZĂ ZF. Românii beau apă mai scumpă decât francezii sau spaniolii: o sticlă de doi litri de apă plată ajunge aproape de 5 lei în magazin, preţ dublu faţă de acum cinci ani. Avem izvoare, dar ce folos?
- Cum încearcă un start-up din IT sa pună ordine în sedinţele de birou şi cursurile de pregătire ale angajaţilor? Urmăriţi ZF Live luni, 7 octombrie, ora 12:30, discuţie cu Liz Stefan, co-Founder NiftyLearning
- Cum merge piaţa de regenerabile din România din punct de vedere al producţiei, investiţiilor, preţurilor, mecanismelor de funcţionare? Urmăriţi ZF Live luni, 7 octombrie, ora 12:00, discuţie cu Liviu Gavrila, vicepreşedinte RWEA şi Andrei Manea, director
- Nestlé România: Avem fermieri locali de la care ne luăm materia primă, dar sunt din ce în ce mai puţini. România are un potenţial enorm aici
- Ionuţ Ciprian Dejeu, Distri Fresh International: Am încercat să depunem foarte multe proiecte pe fonduri europene în ultima perioadă, chiar ne-am angajat în firmă un specialist, dar din păcate condiţiile sunt tot mai stricte