Patronatele din Industria Ospitalităţii: Deficitul de forţă de muncă din sectorul HoReCa este de 20-25% la nivel naţional, dar ajunge la 50% în oraşele turistice. ”Muncitorii necalificaţi români nu au motivaţie, sunt instabili emoţional şi nu iau decizii raţionale când vine vorba de locul de muncă”

Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR) atrage atenţia asupra deficitului acut de forţă de muncă din sectorul HoReCa, estimat la 20-25% la nivel naţional,...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.