Patronatele din Industria Ospitalităţii: Deficitul de forţă de muncă din sectorul HoReCa este de 20-25% la nivel naţional, dar ajunge la 50% în oraşele turistice. ”Muncitorii necalificaţi români nu au motivaţie, sunt instabili emoţional şi nu iau decizii raţionale când vine vorba de locul de muncă”
Federaţia Patronatelor din Industria Ospitalităţii din România (FPIOR) atrage atenţia asupra deficitului acut de forţă de muncă din sectorul HoReCa, estimat la 20-25% la nivel naţional,...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Patronatele din Industria Ospitalităţii: Deficitul de forţă de muncă din sectorul HoReCa este de 20-25% la nivel naţional, dar ajunge la 50% în oraşele turistice. ”Muncitorii necalificaţi români nu au motivaţie, sunt instabili emoţional şi nu iau decizii
- Sondaj: Românii îşi doresc o pensie de 1.000 de euro pe lună, dar încă nu economisesc suficient
- Grafice şi tabele HR şi educaţie
- Grafic: Exemple de intervale salariale pe diferite poziţii din sectorul de IT
- Grafic: Top zece judeţe cu cele mai mari creşteri ale numărului de salariaţi în perioada decembrie 2024 faţă de decembrie 2023