Un mic producător de vin din Prahova a atras la cramă turişti din 60 de ţări. „Interesul meu nu este să vină şi să stea doar la mine, ci să vadă şi alte două-trei crame.“
Crama de Piatră, un proiect pornit în Vadu Săpat, care cuprinde o cramă boutique, un restaurant şi o unitate de cazare cu 12 camere, are în plan dezvoltarea segmentului de turism, care...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Zăpada aduce cel puţin 500 mil. euro în plus în conturile fermierilor: „Estimam o producţie de grâu de 4 tone/hectar cu apa pe care o aveam, acum estimăm 4,5 tone/hectar“
- Grafic: Top zece mărfuri agroalimentare pentru care România are deficit în 2024 (mil. euro))
- Grafic: Evoluţia preţului terenului agricol din România într-un deceniu
- FT: Comisia Europeană vrea să înlocuiască îngrăşămintele ruseşti cu bălegar european
- Franţa a adoptat „principiul suveranităţii alimentare”, care ar trebui să arate noua direcţie a agriculturii franceze