Merele s-au copt mai repede, sunt dulci, dar ajung în gemuri şi în sucuri pentru că sunt „inestetice“
Căldura excesivă, cu maxime de peste 40°C, a copt merele mai devreme, dar le-a adus şi imperfecţiuni, astfel că multe dintre ele vor ajunge în fabrici, unde vor fi procesate, pentru că...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Business sportiv. Pasiunea pentru munte i-a făcut pe Teodor şi Sabina Lup să deschidă un business prin care furnizează echipamente electrice portabile pentru activităţile outdoor. Au încheiat deja colaborări cu marile reţele de retail
- Grafic: Cât din vânzările de bunuri FMCG sunt la promoţie
- Grafic: Indicele armonizat al preţurilor de consum (IAPC)
- ZF/First Bank Lecţii de Business. Alexandru Gugurel, Lunet Eyewear: Apucaţi-vă de antreprenoriat cât mai repede. Dacă regret ceva, sunt orele petrecute ca angajat
- Afaceri de la Zero. Alexandru Ştefan a moştenit din familie spiritul antreprenorial şi a început să facă prăjituri în restaurantul familiei din Târgovişte. Pasiunea sa pentru dulce s-a transformat într-un business cu care s-a extins şi în Bucureşti