România plăteşte în anii secetoşi despăgubiri pentru agricultură, dar nu îi obligă pe fermieri să se dezvolte. „Provocarea climatică e semnificativă, însă fermierul trebuie să evolueze, să se perfecţioneze, pentru că există soluţii să producă chiar şi în aceste condiţii.“
Anul agricol 2023-2024 a fost, din nou, afectat de o secetă severă, care a redus producţiile de grâu, porumb, rapiţă şi floarea-soarelui pe 2,5 milioane de hectare. Nu este primul an în...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Analiştii de la Erste dau un preţ ţintă de 47,5 lei pentru acţiunile Sphera Group, plus 18% faţă de preţul de tranzacţionare
- Brandurile poloneze se extind pe pieţele ECE şi baltice cu 2.900 de magazine noi
- Ungaria şi Kazahstanul îşi întăresc relaţiile cu 7 noi acorduri în domeniile afacerilor, agriculturii şi ştiinţei
- „Apar brutării peste tot“: după ucraineni, alungaţi de criza din ţara lor, şi georgienii iau cu asalt Polonia
- Iarna nemulţumirii a început deja în Europa