Afaceri de la Zero. De la un business cu piese auto, suceveanul Lucian Florea a deschis mai multe restaurante fast-food sub brandul Fryday, pe o piaţă unde se bate cu giganţii internaţionali

♦  Până la final  de an vrea să atingă borna de 15 restaurante fast-food pe piaţa locală. Suceveanul Lucian Florea, care a reuşit să dezvolte un lanţ de restaurante...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.