Familia Ioniţă din Argeş a pariat pe o fermă de legume, a deschis apoi o băcănie şi acum face mâncare pentru evenimente. „Am ales să gătim pentru a avea cât mai puţine pierderi“

Valentina Ioniţă şi familia ei au pornit afacerea Legume de Ţară în urmă cu 11 ani, iar de la o mică fermă de legume, au dezvoltat şi o băcănie unde comercializează şi produsele...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.