Pagina verde. Paradoxul mâncării. Sectorul agroalimentar e responsabil pentru mai bine de o treime din emisiile de carbon. Prin prelucrare se poluează şi mai mult, dar creează mai multă valoare adăugată. Care e răul mai mic?
♦ Analist economic: „Focusul pe reducerea poluării va veni cu costuri pe măsură. Produsele din carne se vor scumpi în următorii ani, iar cele din soia vor deveni mai populare.“...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Iaşiul are în derulare investiţii de 1 mld. euro, iar zona de nord-est a României a atras peste trei miliarde de euro, atât în infrastructura publică cât şi în proiecte private
- Cum va arăta planul de business al României: indiferent ce se întâmplă în politică, businessul merge mai departe
- Alegeri 2024. Cum au decis fermierii să susţină „unul de-al lor”: Călin Georgescu, inginer agronom, speranţa pentru salvarea agriculturii de la colapsul provocat de secetă şi importurile din Ucraina
- Familia Enescu din Dolj a ajuns la afaceri de 117 mil. euro cu Vitall, companie specializată în producţia de furaje şi creşterea păsărilor
- Grafic: Consumul de ceai per capita în funcţie de ţară în Europa