Piaţa de ready-to-eat creşte spectaculos: Supele şi ciorbele la pungă, borcan sau conservă şi mixurile gata de gătit au adus un excedent de 54 mil. euro în 2024. Sunt în top 10 produse care echilibrează balanţa

Vara trecută, în staţiu­nea Vama Veche, de la ora 11:00 se forma coadă la ciorba de 9,9 lei. Agitaţia era mare, pentru că o­ferta ţinea doar două ore. Ciorba sau supa, produse la...
Testează abonamentul ZF Corporate

Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.

Cere demo Abonează-te acum

După activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore

Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.

Logare
Am uitat parola

Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.