Afaceri de la zero. Rodica Lazăr a investit 60.000 euro într-un business cu îngheţată artizanală în cartierul Militari şi a ajuns la 120 de clienţi pe zi
Rodica Lazăr, de meserie economist, a pariat pe un business cu îngheţată în cartierul Militari din Bucureşti şi a deschis Mica Gelaterie după o investiţie de 60.000 de euro, o...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Afaceri de la Zero. Inginerul piscicol Gheorghe Nistor, proprietarul Piscicola Botoşani: „Ne-au ajutat foarte mult fondurile europene, am implementat cinci proiecte“
- Afaceri de la Zero. Cum transformi un eşec într-un nou început? Cristina-Anca Urziceanu, Introvert, atelier de bijuterii din ceramică: A fost o experienţă din care am învăţat foarte mult
- Afaceri de la Zero. Stup Edition. Denis Nanciu şi-a pus pasiunea pentru artă într-un business şi creează bijuterii, genţi, dar şi obiecte decorative şi de mobilier
- Afaceri de la zero. Emilia Florea a pornit în satul Poieni, comuna Piatra Şoimului din judeţul Neamţ, brandul de invitaţii de nuntă Remembrance, care a ajuns la afaceri de 50.000 de euro după doi ani. „Am pornit cu 200 de lei şi un vis”
- Afaceri de la Zero. Familia Racariu din Ruseni, un sat din judeţul Neamţ, a pornit Stupina Racariu, o afacere cu miere începută în urmă cu mai bine de 35 de ani, care se află acum la a doua generaţie