Bestjobs: Recrutările pentru angajaţi în industria ospitalităţii în sezonul estival s-au temperat faţă de 2024. Câţi bani primeşte un bucătar sau un ospătar în staţiunile turistice
Sezonul cald aduce, ca în fiecare an, o intensificare a activităţii în industriile de turism, HoReCa şi ospitalitate, în luna aprilie fiind publicate aproximativ 2.400 de locuri de...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Bestjobs: Recrutările pentru angajaţi în industria ospitalităţii în sezonul estival s-au temperat faţă de 2024. Câţi bani primeşte un bucătar sau un ospătar în staţiunile turistice
- Agenda de business a săptămânii 28 aprilie – 2 mai 2025
- După cucerirea pieţei din Bucureşti, brandurile hoteliere internaţionale se uită după oportunităţi şi în oraşele mai mici ale ţării. Iaşi, Craiova, Oradea, pe lista brandurilor internaţionale
- Piaţa hotelieră din Bucureşti se aliniază capitalelor din regiune. Tariful mediu per camera de hotel din Bucureşti este de aproape 110 euro, mai mare decât în Varşovia, dar puţin sub Budapesta. Bucureştiul numără doar 12.000 de camere de hotel sub brandur
- Românii, la înmormântarea Papei Francisc. Numărul biletelor de avion vândute, de 4 ori mai mare