Pariu pe agroturism: fermele româneşti de familie încep să se bazeze tot mai mult pe turiştii care vin să consume produse tradiţionale, dar şi să (re)vadă cum e viaţa la ţară
Agroturismul a prins în ultimii ani avânt în condiţiile în care pe de o parte tot mai mulţi români aleg să-şi petreacă timp în natură alături de familie şi să ducă copiii să...
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Târgul de Crăciun din Craiova umple toate hotelurile din oraş. „Craiova nu a fost proiectată ca destinaţie turistică, decât foarte recent, iar Târgul de Crăciun a avut un impact mare“
- Wizz Air explică modul în care se ajunge la întârzieri în lanţ: „Dacă primul zbor are probleme, atunci toate vor avea. Pot fi în jur de şase zboruri cu un avion în timpul zilei şi se termină seara târziu”
- Investiţie de 7,5 mil. lei pentru construirea unei săli de sport în comuna Ghiroc, judeţul Arad
- 26 de proiecte, de 135 mil. euro, sunt aprobate în Prahova pe Tranziţie Justă: o fabrică de hrană pentru animale, hoteluri şi vile turistice, clinici medicale şi hale industriale
- Afaceri de la zero. Cum au crescut? Laurent Pfeffer, antreprenorul francez care a fondat brandul Catleya, o cramă boutique în Corcova, judeţul Mehedinţi, dezvoltă partea de turism şi vrea să ducă vinurile sale pe cât mai multe pieţe externe