Ce urmează după ce reuşim să ne construim o relaţie sănătoasă cu banii?
A construi o relaţie sănătoasă cu banii este poate una dintre cele mai complicate procese prin care trece un om, mai ales atunci când este tânăr şi se află la început de carieră....
Testează abonamentul ZF Corporate
Poți să accesezi acest articol doar dacă ești abonat ZFCorporate.ro - platforma completă de informație premium de business.
Cere demo Abonează-te acumDupă activarea contului vei fi contactat de un reprezentant ZF Corporate în maximum 24 ore
Dacă ești deja abonat loghează-te mai jos.
Logare
Atenţie: Această scriere publicistică este destinată exclusiv abonaţilor ZF Corporate. Utilizatorii pot descărca şi tipări conţinut de pe acest site doar pentru uzul personal sau fără scop direct ori indirect comercial. Toate materialele publicate sunt protejate de către Legea nr. 8/1996, cu modificările şi completările ulterioare - privind dreptul de autor şi drepturile conexe.
DIN ACEEASI CATEGORIE:
- Ce urmează după ce reuşim să ne construim o relaţie sănătoasă cu banii?
- Dacă vreau să economisesc undeva la 30-40% din salariu, cum ar fi cel mai uşor să fac asta fără a mă limita să nu mai pot face alte lucruri urgente?
- Ce faci cu banii tăi? Emisiune ZF sub umbrela FIT – Finanţe pe înţelesul tuturor. Ce înseamnă o relaţie sănătoasă cu banii? „Cel mai important rol al banilor este să te protejeze de grijile imediate pe care le ai şi să te ajute să te gândeşti la viitor“
- Cum îţi creezi obiceiul de a economisi şi de a nu intra în „borcanul” cu economii decât atunci când ai cu adevărat nevoie?
- Cum ne ajută şcoala să facem bani?